Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Eπίσκεψη Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Π. Μίχαλου στο Ισραήλ



Ισχυρό ενδιαφέρον της κυβέρνησης του Ισραήλ, αλλά και ιδιωτών επενδυτών, για το ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και για τον κλάδο του τουρισμού στη χώρα μας εκδηλώθηκε κατά τη διήμερη επίσκεψη (15-16/10) του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Παναγιώτη Μίχαλου στο Τελ Αβίβ.
Ο κ. Μίχαλος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Danny Ayalon, τον Αναπλ. Γραμματέα της Κυβέρνησης, Dr. Gaby Golan, με τους ομολόγους του, στο Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, κα Irit Ben-Abba και κ. Eli Lev, καθώς και με τον επικεφαλής του Οργανισμού Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας Mashav, Πρέσβη κ. Daniel Carmon, το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών, κ. Sagi Karni και τον Επίτροπο Πετρελαίου του Υπουργείου Ενεργείας και Υδατίνων Πόρων, κ. Alexander Varshavsky.
Κατά τη διάρκεια των επαφών με τον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Μίχαλος παρουσίασε τις ευκαιρίες που διανοίγονται στους τομείς των αποκρατικοποιήσεων και του τουρισμού, ενώ επιβεβαιώθηκε και το ενδιαφέρον συνεργασιών με ελληνικές επιχειρήσεις και σε άλλους τομείς, όπως στη διαχείριση απορριμμάτων, τη βιομηχανία τροφίμων, τη γεωργία και την υψηλή τεχνολογία παραγωγής.
Σε συνέντευξη, τέλος, που παραχώρησε στην εφημερίδα Haaretz, ο κ. Μίχαλος υπογράμμισε τα θετικά βήματα που έχει σημειώσει η ελληνική οικονομία και τις μεταρρυθμίσεις που είναι σε εξέλιξη. 
πηγη.www.diplomatic.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου