Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος σε εξέλιξη.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο πάστορας Lindsey Williams, πρώην υπουργός για τις παγκόσμιες εταιρείες πετρελαίου κατά την κατασκευή του αγωγού από την Αλάσκα, ανακοίνωσε το πιο σημαντικό γεγονός που επηρέασε το δολάριο ΗΠΑ από την ίδρυσή του ως νόμισμα. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1970, όταν ο Henry Kissenger κατέληξε σε μια εμπορική συμφωνία με το βασιλικό οίκο των Σαούντ να πωλούν το πετρέλαιο με τη χρήση μόνο δολαρίων ΗΠΑ, η Κίνα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να παρακάμψει το δολάριο για την παγκόσμια πελατεία πετρελαίου της και άρχισε να πωλάει το προϊόν χρησιμοποιώντας το δικό της νόμισμα.

Την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2012 η Κίνα έκανε την επίσημη ανακοίνωση.

Η Κίνα δήλωσε εκείνη την ημέρα:

"Το τραπεζικό μας σύστημα είναι έτοιμο, όλα τα συστήματα επικοινωνίας μας είναι έτοιμα, όλα τα συστήματα μεταφοράς είναι έτοιμα και από σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και στο εξής , κάθε έθνος στον κόσμο που επιθυμεί να αγοράζει, να πωλάει ή να διεξάγει εμπόριο αργού πετρελαίου, μπορεί να κάνει χρήση του κινεζικού νομίσματος και όχι του αμερικανικού δολαρίου."

Αυτή η κινέζικη ανακοίνωση είναι μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές στα παγκόσμια οικονομικά και νομισματικά συστήματα, αλλά ελάχιστα έχει αναφερθεί παγκόσμια από την στιγμή που ανακοινώθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι επιπτώσεις της νέας αυτής δράσης είναι τεράστιες και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο καταλύτης που υποβαθμίζει το δολάριο από την θέση του ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και αλλάζει ολόκληρο το τοπίο για την παγκόσμια αγορά ενέργειας.

Κατά ειρωνικό τρόπο, από 6 Σεπτεμβρίου το δολάριο ΗΠΑ έχει μειωθεί από 81,467 για το δείκτη στην σημερινή τιμή των 79,73.

Ενώ οι αναλυτές θα επικεντρωθούν σε δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ευρωζώνη καθώς και στα αναμενόμενα σήματα χαλάρωσης από την Federal Reserve την Πέμπτη σχετικά με την πτώση του δολαρίου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το δολάριο άρχισε να χάνει δύναμη από την ίδια την ημέρα της ανακοίνωσης της Κίνας.

Με δεδομένο ότι η Κίνα είναι ένα έθνος που δεν παράγει πετρέλαιο το ερώτημα που οι περισσότεροι θα ρωτήσουν είναι:

Πώς θα αποκτήσει η ασιατική οικονομική δύναμη αρκετό πετρέλαιο ώστε να να επηρεάσει την ηγεμονία του δολαρίου?

Το ερώτημα αυτό απαντήθηκε από τη Lindsey Williams, όταν επεσήμανε μια νέα εμπορική συμφωνία που υπεγράφη στις 7 Σεπτεμβρίου μεταξύ της Κίνας και της Ρωσίας, στην οποία η Ρωσική Ομοσπονδία συμφώνησε να πουλήσει πετρέλαιο στην Κίνα σε οποιαδήποτε ποσότητα ή ποσό επιθυμεί.

Το αργό πετρελαίου έγινε η κινητήρια δύναμη πίσω από ολόκληρη την οικονομία των ΗΠΑ και τα πάντα στη ζωή τους περιστρέφονται γύρω από το αργό πετρέλαιο.

Οποιαδήποτε ποσότητα αργού πετρελαίου έχει πωληθεί ή αγορασθεί ως σήμερα διαπραγματεύεται παγκοσμίως με τη χρήση του αμερικανικού δολαρίου.

Το αργό πετρέλαιο είναι το επίσημο νόμισμα του κόσμου. Δεν είναι το γεν , ούτε η στερλίνα, ούτε το δολάριο . Περισσότερα χρήματα μεταφέρονται σε όλο τον κόσμο σε αργό πετρέλαιο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι από σήμερα, εμείς θα προμηθεύουμε την Κίνα με όλο το αργό πετρέλαιο που χρειάζονται, δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλουν ... δεν υπάρχει όριο.

Και η Ρωσία δεν θα πουλήσει αργό πετρελαίο στην Κίνα με χρήση του αμερικανικού δολάριου.

Οι δύο πιο ισχυροί αντίπαλοι της οικονομίας των ΗΠΑ ενώνονται για να κάνουν μια οικονομική κίνηση και να επιτεθούν στο κύριο οικονομικό φρούριο που κρατά Αμερική ως την πιο ισχυρή οικονομική υπερδύναμη.

Αφού η πλειοψηφία του κόσμου αρχίσει να παρακάμπτει ι το δολάριο, το πετρέλαιο και την αγορά σε άλλα νομίσματα, τότε όλο το βάρος του χρέους θα έρθει στην Αμερική συντρίβοντας τον αμερικανικό λαό.

Η νέα αυτή συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας έχει επίσης σοβαρές επιπτώσεις σε ό, τι αφορά το Ιράν, και το υπόλοιπο της Μέσης Ανατολής.

Οι αμερικανικές κυρώσεις κατά του Ιράν δεν θα έχουν πλέον μετρήσιμη επίδραση, καθώς όπως κάθε έθνος απατεώνων μπορεί απλά να επιλέξει να πουλάει πετρέλαιο στην Κίνα, να λάβει Yuan σε αντάλλαγμα και να χρησιμοποιεί το εν λόγω νόμισμα στις συναλλαγές για τους αναγκαίους πόρους που χρειάζεται για να στηρίξει την οικονομία του και τα πυρηνικά του προγράμματα.

Ένα σημαντικό χτύπημα έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου στην αμερικανική αυτοκρατορία και στη δύναμη του αμερικανικού δολαρίου ως αποθεματικό νόμισμα του κόσμου.

Και η Κίνα μαζί με τη Ρωσία έχουν στόχο να γίνουν οι ελεγκτές της ενέργειας και ως εκ τούτου και ελεγκτές του νέου πετρονομίσματος.


Το παραπάνω κείμενο αποτελεί ελεύθερου του σημαντικού αγγλικού άρθρου : Dollar no longer primary oil currency as China begins to sell oil using Yuan


ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΘΡΟΥ

Καταλάβατε τώρα γιατί η Κίνα συγκρούεται πρόσφατα με την Ιαπωνία για μερικά νησάκια?

Kαταλαβαίνετε ότι υπάρχει οικονομική συμμαχία Ρωσίας και Κίνας για παγκόσμιο έλεγχο του πετρελαίου εν όψει της επικείμενης σύγκρουσης των ΗΠΑ με το Ιράν στη Μέση Ανατολή?

Oι Ρώσοι και οι Κινέζοι γνωρίζουν ότι το δολάριο Αμερικής θα υποτιμηθεί σημαντικά μετά τις αμερικάνικες εκλογές.

Η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ έχουν ένα τεράστιο χρέος που ως σήμερα παραμένει σταθερό σε αξία και αυξάνεται με μικρά επιτόκια.

Τι νομίζετε ότι θα γίνει όταν το γιέν έλθει σε σύγκρουση με το νόμισμα της Κίνας που θα ανατιμηθεί και που ονομάζεται και επισήμως κινέζικο γιέν?

Eτοιμάζεται παγκόσμια οικονομική καταστροφή και υπάρχουν οι προυποθέσεις για παγκόσμια πολεμική σύγκρουση.

Καταλάβατε τώρα γιατί το ρολόι των illuminati μέτραγε αντίστροφα ως τις 9 Σεπτεμβρίου?

Το ξυπνητήρι δεν θα αργήσει και θα κάνει μπάμ πάνω από την Μέση Ανατολή.



Πηγη SON OFEON


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου