Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η Όλγα πάει για Δήμαρχος Αθηναίων;;

Σύμφωνα με πληροφορίες  λοιπόν, το όνομα της Όλγας Κεφαλογιάννη, σημερινής Υπουργού Τουρισμού είναι εκείνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η νεαρή πολιτικός ταιριάζει “γάντι” στην Αθήνα της επόμενης μέρας.
Η διαδρομή της άλλωστε υπήρξε εντυπωσιακή καθώς, μετά τη δύσκολη πρώτη εκλογή της στο Ρέθυμνο, εδραιώθηκε ως πρώτη επιλογή των συμπατριωτών της, ενώ μετά τη μετακίνησή της στην Α’ Αθηνών, έπειτα από σχετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα, κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη θέση, μπροστά από δυο πρώην δημάρχους (Αβραμόπουλος, Κακλαμάνης), και έναν πρώην υπουργό Εσωτερικών (Παυλόπουλος).
Μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιουνίου, και τη συγκρότηση της κυβέρνησης συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε την Όλγα Κεφαλογιάννη για το υπουργείο Τουρισμού, με τη σύμφωνη γνώμη των δυο κυβερνητικών εταίρων της Συγγρού. Κάτι που δείχνει την ευρύτερη πολιτική αποδοχή που θα είχε μια υποψηφιότητα της Όλγας Κεφαλογιάννη και για τον δήμο Αθηναίων.


 πηγη.υστερογραφα


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου