Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Iδρυση ελληνικής επιτροπής ως μέλος στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Πολιτισμικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών


 Μεγάλη επιτυχία είχε η συνάντηση με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτού Ρόδης Κράτσα  ελληνικών εταιριών από τους χώρους της γαστρονομίας, της οινοποιίας, της γουνοποιίας, της χρυσοχοΐας, των τουριστικών υπηρεσιών κ.λ.π.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ίδρυση ελληνικής επιτροπής που θα μετέχει ως μέλος στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Πολιτισμικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών. Η ελληνική αυτή προσπάθεια θα συνοδευτεί και από τη συνεργασία μουσείων για μία ολοκληρωμένη προβολή της χώρας.
Στην εκδήλωση μετείχαν ο κ. Αrmando Branchini, πρόεδρος του εκτελεστικού τμήματος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Πολιτισμικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών, η κα Paloma Castro Martinez, μέλος του συνδέσμου και director Global Corporate Affairs LVMH και ο κ. Κωνσταντίνος Λίβας, εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου Tajani, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις νέες ευρωπαϊκές πολιτικές για τα προϊόντα υψηλών απαιτήσεων [high-end] και τη σημασία της αξιοποίησής τους από την Ελλάδα.
Η αντιμετώπιση της κρίσης μας κινητοποιεί για να δώσουμε προστιθεμένη αξία και ευκαιρίες στην ποιότητα της παραγωγής μας, να ενισχύσουμε το ελληνικό όνομα εντός και εκτός Ελλάδας, να το προστατεύσουμε στο ανταγωνιστικό σύγχρονο κόσμο και να επηρεάσουμε τις εξελίξεις στην Ε.Ε.”, δηλώνει η Ρόδη Κράτσα.


Από αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Λίβας, ο κ. Branchini, η κα Κράτσα, η κα Castro Martinez και ο κ. Διαμαντής Κιτρίδης, ιδρυτής Citrine Marketing Communication
πηγη.www.diplomatic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου